Wednesday, 21 November 2012

Surprise ! :D

Acanee tuu ? terkejot tak tgk blogg ni ? heee . B memang dah lame plan nak buat blog utk sayang sebenarnye tapi nak buat grand-2 baru style . Takkan b nak buat cikai-2 utk Matahari b ni . B harap sangat sayang suke dan b harap sgt mase sayang bace blog ni sayang tak buat spekulasi-2 yang negatif . COMPRENDRE ? ( nada serius dalam bahasa french (FAHAM ?) ) Hee . B akan update blog ni tapi mase tak menentu laa . Kalau boleh memang b nak update everyday supaya sayang akan sentiasa tau yang b sentiasa ingat tentang sayang :D 

"Yang lepas tu terlalu jauh utk dicapai,  
yang akan datang itu terlalu berharga utk aku lepaskan,"

Sayang adalah mase depan b. Sayang terlalu berharga utk b lepaskan. Sooooo, B memang takkan lepaskan. B akan jage sayang sehabis baik yang b boleh lakukan :D

So, no more ;

  1. Maya
  2. Blog Maya
  3. Kisah Cinta dgn Maya
  4. Lebih sayangkan Maya
B dah tak nak dengar semua tu dah . B nak sayang janji utk sentiasa ingat, 

YOU'RE MY NUMBER ONE GIRL
Selepas mama laa :)

No comments:

Post a Comment