Tuesday, 4 December 2012

Dating ! :D

Wahh ! Siapa sangka, dapat jgk kita overnight kan sayang. Huhu, B happy sangat2 dapat spent time dgn Amoy kesayangan b ni. Semua yang kita buat aritu, semua tu kenangan manis kita sayang :)

  1. Nasi Hakim !
  2. Sepah The Movie !
  3. KFC !
  4. Kolam Air Panas !
  5. KL !
  6. DIGI !
  7. Pantai Morib yang panas tu ! haha
  8. Nasi Ayam Penyet !

Semua ni akan jadi kenangan manis b. Huhu. B rindu semua yg b dah pernah buat dgn sayang. huhu. B rindu perbualan kita. B rindu perlakuan dia. B rindu manja2 dia. B rindu co-pilot b mase b drive ni. huhu.

Rase cam taknak hantar dia balik puncak alam. Rase nak bawak balik jb, kawen terus. Haha. Kita makan nasi dgn kicap je sayang. ok ? hahaha. Takpe2, nanti ade mase lagi, kita kuar lagi k :)

P/S : B tak pernah rase menyesal kuar dgn sayang. B rase nak ulang balik 2 hari tu. Sayang stay macam ni k. Manja2 dgn b k ? Ingat, b tak mintak sayang jadi org lain, b mintak sayang jadi diri sayang. Yang manja, yang kentut lame2, haha. yang sanggup bersusah payah sebab nak kuar dgn b je. :')


I LOVE YOU NUR AIN JUHARI <3

No comments:

Post a Comment