Wednesday, 19 December 2012

Happy Birthday !

Sayang, sebenarnya b nak jadi org terakhir yang wish birthday sayang tapi di sebabkan terlepas cakap, b tak leh laa jadi org terakhir. So, b nak jadi org yg terakhir bagi hadiah kat sayang. Nahh !

 Cantik TAK ? :)

B harap sayang suka. huhu. b dah siap lame dah. saje upload lambat. hehe.

Eh, lpe nak cite. tau tak nape b nak sangat jadi org yg terakhir bagi hadiah ni ? Sebab b nak jadi org yang terakhir utk sayang. B dah tak nak ade org lain lepas b sbb b nak sayang jgk jadi yg terakhir utk b :)

I LOVE YOU BIRTHDAY GIRL ! <3

Tuesday, 4 December 2012

Mimpi :(

Harini sayang mimpi b jadi jahat ea ? takmo sedih2 k sayang. Tu mimpi je tu. B takkan jadi kejam cam tu sayang. Berdosa buat sayang camtu. haa. takkan laa b nak buat cam tu kan ? huhu. b sayang ain sangat2. B tak perlu bagitau pon sbb sayang pon tau kan :)

Saya Cintakan Awak Nur Ain Juhari ! <3

Dating ! :D

Wahh ! Siapa sangka, dapat jgk kita overnight kan sayang. Huhu, B happy sangat2 dapat spent time dgn Amoy kesayangan b ni. Semua yang kita buat aritu, semua tu kenangan manis kita sayang :)

  1. Nasi Hakim !
  2. Sepah The Movie !
  3. KFC !
  4. Kolam Air Panas !
  5. KL !
  6. DIGI !
  7. Pantai Morib yang panas tu ! haha
  8. Nasi Ayam Penyet !

Semua ni akan jadi kenangan manis b. Huhu. B rindu semua yg b dah pernah buat dgn sayang. huhu. B rindu perbualan kita. B rindu perlakuan dia. B rindu manja2 dia. B rindu co-pilot b mase b drive ni. huhu.

Rase cam taknak hantar dia balik puncak alam. Rase nak bawak balik jb, kawen terus. Haha. Kita makan nasi dgn kicap je sayang. ok ? hahaha. Takpe2, nanti ade mase lagi, kita kuar lagi k :)

P/S : B tak pernah rase menyesal kuar dgn sayang. B rase nak ulang balik 2 hari tu. Sayang stay macam ni k. Manja2 dgn b k ? Ingat, b tak mintak sayang jadi org lain, b mintak sayang jadi diri sayang. Yang manja, yang kentut lame2, haha. yang sanggup bersusah payah sebab nak kuar dgn b je. :')


I LOVE YOU NUR AIN JUHARI <3

Wednesday, 21 November 2012

Surprise ! :D

Acanee tuu ? terkejot tak tgk blogg ni ? heee . B memang dah lame plan nak buat blog utk sayang sebenarnye tapi nak buat grand-2 baru style . Takkan b nak buat cikai-2 utk Matahari b ni . B harap sangat sayang suke dan b harap sgt mase sayang bace blog ni sayang tak buat spekulasi-2 yang negatif . COMPRENDRE ? ( nada serius dalam bahasa french (FAHAM ?) ) Hee . B akan update blog ni tapi mase tak menentu laa . Kalau boleh memang b nak update everyday supaya sayang akan sentiasa tau yang b sentiasa ingat tentang sayang :D 

"Yang lepas tu terlalu jauh utk dicapai,  
yang akan datang itu terlalu berharga utk aku lepaskan,"

Sayang adalah mase depan b. Sayang terlalu berharga utk b lepaskan. Sooooo, B memang takkan lepaskan. B akan jage sayang sehabis baik yang b boleh lakukan :D

So, no more ;

  1. Maya
  2. Blog Maya
  3. Kisah Cinta dgn Maya
  4. Lebih sayangkan Maya
B dah tak nak dengar semua tu dah . B nak sayang janji utk sentiasa ingat, 

YOU'RE MY NUMBER ONE GIRL
Selepas mama laa :)